Meteoroloji Mühendisliği 2019 Yaz MGM Staj Başvuruları

Anasayfa » Duyurular » Yazar: Furkan Koçal

Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinin Dikkatine;

Bölümümüz öğrencilerinden yaz döneminde Meteoroloji Genel Müdürlüğünde (MGM) 1. Staj veya 3. Stajlarını yapmak isteyenlerin 05.01.2019 tarihine kadar hakan.aksu@omu.edu.tr  adresine isimlerini, öğrenci numaralarını, hangi stajı yapacaklarını, staj yapmak istedikleri il ve bu ilin bağlı bulunduğu MGM Bölge Müdürlüğü ve staj yapmak istedikleri dönem bilgilerini bildirmeleri gerekmektedir.

* Staj-1’in yapılabileceği merkezler Erzurum, Diyarbakır, İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun, Adana, Isparta ve Kayseri’dir.

** Staj -3 için MGM tercih edilmesi halinde bünyesinde analiz ve tahmin merkezi bulunduran havaalanları, bölge tahmin merkezleri veya merkez analiz ofisi tercih edilebilir.

*** Dönemler:
1. dönem: 15 Haziran – 15 Temmuz
2. dönem: 15 Temmuz – 15 Ağustos
3. dönem: 15 Ağustos – 15 Eylül

Yeni mali düzenlemelere göre MGM’ye ulaştıracağımız liste dikkate alınarak staj için ilgili bölge müdürlüklerinde kontenjanlar oluşturulmaya çalışılacaktır. Staj yer ve zamanlarında değişiklik yapılamayacaktır.

05.01.2019 tarihi mesai bitimine kadar bu bilgileri göndermemeniz, bu yaz MGM’de staj yapamayacağınız anlamına gelecektir.

Önemle dikkatlerinize sunulur.

26 Aralık 2018