Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinin Dikkatine

T. C. Tarım ve Orman Bakanlığının almış olduğu karar gereğince, stajı yarıda kalan öğrencilerimizin aşağıdaki işlemleri yapmaları, staj işlemleri açısından önemli ve gereklidir:

1. Sigorta işlemleriniz için, lütfen hemen HUBF Öğrenci İşlerine eposta ile bilgi veriniz. ([email protected]) Epostanızda; Öğrenci numarası, isim soyadı, staj yeri, staj bitiş tarihi bilgisini mutlaka veriniz.

2. Stajdan ayrıldığınız güne kadar stajda yaptıklarınızı, staj defterinize yazınız.  Stajda hazırladığınız, kullandığınız, şekil ve haritaları bir dosyaya yerleştiriniz, çünkü stajda yaptıklarınızı göstermek için gerekli olabilir.

3. Staj değerlendirme formunu, staj yaptığınız yerin yetkilisine veriniz ve imzalı formun, Fakülte posta adresine gönderilnesini rica ediniz.

Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki Fakültesi staj notuna bakabilirsiniz: https://hubf.samsun.edu.tr/staj-duyurusu/

Bunlara göre staj değerlendirmesi yapılacak. Lütfen, elinizden gelen tüm gayeti gösteriniz.

Sağlıcakla kalınız.

Meteoroloji Mühendisliği Bölümü