Tübitak 2209 Projesi Kabul Alan Öğrencilerimiz ve Hocalarımız

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” ve “2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı” 2022/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı. Programı kapsamında Samsun Üniversitesi Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı 17 proje desteklenmeye değer bulundu.

Proje kültürünü lisans seviyesinde kazandırmayı hedefleyen üniversitemizin bu misyona ulaşmasında katkısı olan başta öğrencilerimiz olmak üzere onları bu süreçte destekleyen ve projelerinde danışmanlık yapan öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

2209 2022_1