Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Dekanımız Prof. Dr. Ertuğrul ÇAM’ın başkanlığında Fakültemiz Toplantı Salonunda düzenlenen “2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısına” dekan yardımcılarımız, bölüm başkanlarımız ve akademik personelimiz katılım gösterdi. Prof. Dr. Ertuğrul ÇAM sözlerine, yeni akademik yılın üniversitemize ve fakültemize hayırlı olması temennisi ile başladı ve ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı eğitim öğretim faaliyetlerinin de değerlendirildiği ve birçok konunun gündeme alındığı toplantı, Dekanımız Prof. Dr. Ertuğrul ÇAM’ın öğretim elemanlarının, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıkları kapsamında dile getirdikleri görüş, istek ve önerilerini alması ile sona erdi.