FAKÜLTEMİZ, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞANIN TEŞRİFLERİYLE AÇILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla, 10 Aralık 2022 tarihinde Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen toplu açılış töreni kapsamında Üniversitemiz Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinin açılışı gerçekleştirildi. Törene YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, YÖK Üyesi Prof. Dr. Mürteza Bedir, Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Selahattin Kaynak, Prof. Dr. Ergin Kariptaş, Prof. Dr. Ali Bilgin, Dekanımız Prof. Dr. Ertuğrul Çam, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Salih Kesgin, akademisyenler, idari personeller ve öğrencilerimiz katıldı. Açılış töreninde Ballıca yerleşkesi ve Fakültemizden görüntüler de aktarıldı.

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesine dünürü Özdemir Bayraktar’ın adının verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fakültenin açılışını gerçekleştirdi. Üniversitemizin gelişimi adına önemli bir adım olan yeni fakülte binalarının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın, başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere YÖK Başkanı Sayın Prof. Dr. Erol Özvar’a, Samsun Milletvekillerine, hayırseverlere ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Tören konuşmaların ve kurdele kesiminin ardından toplu fotoğrafı çekimiyle sona erdi.