Fakültemizde Doçentlik Tebriği Kutlaması Gerçekleştirildi

Fakültemiz Meteoroloji Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Hakan AKSU Doçent unvanı aldı.
Üniversitelerarası Kurul Başkanlığınca yapılan değerlendirme sonucunda, Doçentlik diploması alan hocamızın yeni unvanı, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul ÇAM, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Cem KOLBAKIR ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Selim DURNA ile bölüm başkanları, akademik ve idari personelimizin katılımıyla gerçekleştirilen sürpriz organizasyonla kutlandı.

Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonunda düzenlenen etkinlikte kısa bir konuşma yapan Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul ÇAM, yapılan “Doçentlik Sınavında” başarı gösteren ve “Doçent Unvanı” almaya hak kazanan hocamızı tebrik etti ve akademik çalışmalarında başarılarının artarak devamını diledi. Ayrıca diğer akademik personelimizden de başarı haberlerini duymayı istediklerini sözlerine ekledi.
Sıcak bir ortamın oluştuğu etkinlikte doçentlik sınavı hakkında fikir alışverişleri de yapıldı. Ayrıca fakültemizin genel bir değerlendirilmesi de yapılarak öneri ve görüşler dinlendi.
Etkinlik, tebriklerin kabulü, pasta kesimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.