Havacılık Sektörünün Geleceği ve Kariyer İmkânları -TUSAŞ-

Havacılık sektörünün geleceği ve kariyer fırsatları, Özcan FİLİZ’in katılımıyla başarılı bir şekilde gerçekleşti. TUSAŞ’ın projeleri, uçakları ve helikopterleriyle ilgili bilgileri paylaşan Özcan FİLİZ, öğrencilere TUSAŞ’ta elde edebilecekleri staj ve kariyer fırsatlarını detaylı bir şekilde aktardı. Konuşma sırasında, öğrencilerin ve TUSAŞ’ta çalışma imkânı bulacak mezunların karşılaşacağı sosyal ve çalışma ortamını da detaylı bir şekilde açıkladı.

Sunumun ardından, öğrencilerin sorularını cevaplayan Sayın FİLİZ’e üniversitemizi ziyaretinden dolayı Dekanlığımızca teşekkürlerimizi sunarız. Tüm katılan öğrenci ve personelimize de etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Bir sonraki etkinlikte buluşma dileğiyle…

Dekanlık.