Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF)

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Üniversitemiz ev sahipliğinde bölgemizdeki 8 paydaş üniversitenin katılımı; kamu-özel sektör kurumları ve meslek odaları iş birliği ile öğrencilerin iş hayatını tanımaları ve istihdam edilebilirliklerinin arttırılması amacıyla 10-11 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF) Samsun TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olup, ilgili fuara katılım sağlamanız için https://okaf.samsun.edu.tr/ sitesine girip, “Kayıt Ol” sekmesinden kayıt yapmanız önemlidir.

Her bölümden öğrencilere ve mezunlara yönelik yüzlerce firmanın yer alacağı bu kapsamlı fuara yapacağınız kayıt ile katılımcı olmanın yanında tüm öğrenim hayatınız boyunca staj yapmak istediğiniz kurum, kuruluş ve firmalara ulaşma imkânına, üniversiteyi bitirdiğinizde de bölümünüze ve yeteneklerinize bağlı olarak ilgili firmaların da sizleri bulup işe alma kolaylığına kavuşacağınızı belirtmek isteriz. Bu nedenle 1 inci sınıftan 4 üncü sınıfa kadar tüm öğrencilerimizin kayıt olmasını önemle tavsiye ediyoruz.

Ayrıca farklı üniversitelerden ve bölgemizden toplam 50.000’den fazla öğrenci ve mezunun katılması öngörülen fuarda, öğrenciler ve mezunlar OKAF’24 kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecektir.

Bu bilgiler ışığında katılımınızın önemini bir kez daha hatırlatarak, hepinize eğitim hayatında başarılar diliyoruz. OKAF 24′ te görüşmek üzere…

Katalog_compressed (1)