Fakültemizden Teknofest’te Üst Üste Başarı

Her yıl TEKNOFEST’teki başarılarıyla gurur duyduğumuz Fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencileri, bu yılda bizleri şaşırtmadılar. 2022 TEKNOFEST Karadeniz’de Orta İrtifa Roket Yarışması’nda Samsun Roket Takımımız ikinci ve bu yıl ilk defa düzenlenen Dikey İnişli Roket Yarışması’nda ise Atmospera Roket Takımımız üçüncü olmuştur. Ayrıca Atmospera Roket Takımımız sunum özel ödülünü de almıştır. Böylece Fakültemiz 3 ödülle 2022 Teknofest Karadeniz’de büyük başarıya imza atmıştır.

3 ödül birden alan Sayın Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Melahat Cihan ile Samsun Roket Takımı öğrencilerimiz Ahmet Can Uyar, Hakkı Ayberk Tasalı, Emin Bayram, Hasan Emre Öztürk, Gökberk Akyürek, Beytullah Kırcı, Hüdanur Öztekin, Sude Yıldız ve Şeyma Çavuşoğlu’nu ve Atmospera Roket Takımı öğrencilerimiz Mustafa Kuru, Ahmet Çiçek, Aylin Edgü, Fatih Kılınçarslan, İlhan Pala, Kamil Koca, Ahmet Nuri Yılmaz ve Emine Elif Yiğit’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.