Üniversitemiz Ballıca Kampüsünde Geleneksel Okçuluk Tanıtım ve Bilgilendirme Etkinliği

Üniversitemiz Ballıca Kampüsün’de “Geleneksel Türk Okçuluğu etkinliği düzenlendi. Samsun Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Geleneksel Türk Okçuluğu Topluluğu öğrencileri ve Topluluk Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mücahit Yıldırım’ın daveti üzerine daha önce canik kampüsünde yapılan etkinlik Ballıca Kampüsünde de yapıldı.
Türkiye’de kurulan ilk okçuluk kulüplerinden olan Canik Kavsi Geleneksel Okçuluk ve Atlı Okçuluk Kulübü Eğitmeni Ali Kemal Birinci tarafından tanıtım yapılarak öğrencilerin katılımıyla ok atma etkinliği gerçekleştirildi.
Topluluk adına konuşan Dr. Öğr. Üyesi Mücahit Yıldırım topluluğun yıl boyunca okçuluk çalışmaları ve faaliyetlerinin devam edeceğini bu kapsamda ulusal müsabakalara katılım sağlayan öğrencilere lisans çıkartılacağını ifade etti. Bilgilendirme sonrası akademik, idari personel ve öğrencilerin ok atışı taliminde bulunması ile etkinlik sona erdi.

Öğrenci Destek Hattı